Fórum
Petr Berka: Až ty mikrofony uslyšíš, a do nich promluvíš, nebudeš věřit, že te ten podivnej hlas co z toho mluví jsi Ty.. Mám je taky, dostal jsem je, nejdou použít ani na pankáče, co je hází do piva nebo do nich rovnou blijou.. Na snímání kytary z komba pankáčskýho élenta, co má všechny knoflíky na kombu doprava a k tomu v sérii tři kurvicí krabičky (knoflíky rovněž všechny doprava..) to je použitelné, tady už nepomůže ani lékař, to už ale je pro hrobníka, velebnosti.
Ad pájení o kousek níž: všechno jsem zkusil a tyhle sračky opravdu pájím jenom ve staré patici, aby to dodrželo alespoň trochu tvar i po zapájení. Ani oškrabávání nijak nepomůže. Všechno tu už bylo..vyzkoušel jsem kde co. i to, co tady navrhujete. Kromě tý pasty co navrhuje Sendy..Kde se ten zázrak dá pořídit, Sendy?
Apropos, viděl jsi, jak vypadají ty dnešní panelové patice? Kolíky 1a3 pootočené oproti ose upevňovacích děr cca 5°a i více, igelitové tšlo výlisku -mnohde ani se hmota nedostávala.. Na pohled na poblití..A celé tělo v kovu excentricky.. ZLATÁ TESLA! Nakoupili jsme toho hafo a nevíme, co s tím, to se opravdu nedá dát ani do stavebnice pro začínající radioamatéry..Ovšem, co je ale úplná bomba, jsou konektory - dutinkové lišty, se zlacenými kontakty. Při rozebrání tohoto zázraku zjistíte, že pozlacené jsou jen ty části, co jsou okem viditelné, t.j. to, co pájíte. Vnitřek, co má být nositelem spojení, jaksi unikl i tomu průhlednému 0,5, karátovému zlatu v toušťce okem průhledné..čili uvnitř je to akorát kus železa...