Fórum
Dakujem vsetkym za reakcie a tipy, rozhodne siahnem po tych Stripaxoch, ale i spominana firma Brinko poskytuje dobry vyber, cize este som v stadiu rozhodovania... K praci a nastrojom: mam rad nastroje kvalitne a hlavne nie univerzalne, ale predurcene na dany druh roboty. Nemam ani moc casu vysedavat s pajkou v ruke (som student), takisto o prsty sa bojim - muzikant, ktomu huslista, takze myslim, ze strach tu je na pravom mieste, kedze naozaj kazda robota predstavuje riziko urazu. Samozrejme, je potrebne poznamenat, ze bohuzial nemam taku prax ako pritomni elektrotechnici, cize niet divu, ze v ohlade na nich mi to s kuchynskym nozikom pojde urcite menej sikovne a zrucne. Taktiez som hlavne muzikant a popritom zvukar a nie opravar. Myslim si, ze je to len moje plus, ak si chcem mikrofonny kabel vyrobit kvalitne a sam, prilozit tym ruku k vlastnemu dielu, ako kupit si hotovy kabel z RH Soundu za 4,90,-E. Takisto si myslim, ze kazdemu z nas, aktivnych zvukarov, ide hlavne o to, aby bol kabel spolahlivy. V pripade poruchy na akcii mam pocit, ze chvalenim sa, aku mam nanho dlhu, dozivotnu zaruku v pripade poruchy mi nepomoze... Takze => je to o fyzike i psychike, este raz dakujem!