Fórum
Nene Huberte, ty víš moc dobře, že vyplácet Prodance znamená i plus pro tebe...větší peníze. Nic složitýho.
Makovník:
10"tkové satelity jsem měl, resp. ještě mám. Byly to moje první bedýnky, co jsem spáchal. Časem jsem přistavěl lepší suby a zjistil, že tyto již nestačí. Všude čtu že nejlepší satelit je plus minus s 12", tak jsem se rozhodl pro 12".
Ta delta fakt husně nehraje!!! Hraje akorát trochu moc to co podle charakteristiky má moc hrát. To tam je slyšet. Nicméně s tim si myslim plusminus poradim:), a navíc na elektronickou hudbu bych řekl, že je to podle mýho vkusu trochu i plus. Když jsem ji poprvé pustil a srovnal s tou 10tkou noname z původního satelitu, měl jsem radost z toho rozdílu k lepšímu v případě delty.
Pavel S.
Z kraje pořádně....:) Pavle nikdo nic nemůže dělat z kraje bez chyb, pokud to skutečně dělá. Určitě to, že se časem muj aparát mění a zlepšuje a není nejlepší hned od začátku, neberu rozhodně jako vyhazování peněz, naopak jako dobrou investici. Tím získáš totiž hromadu zkušeností, příjdeš na hromadu problémů který máš pak snahu řešit a tedy je to investice i do vzdělání,. Krom toho je to můj koníček.