Fórum

radim
05.06.2010 23:05
#61043 detail odpovědět

Tak jsem se byl mrknout jen na mojí oblíbenou kapelu The Pant na rockové Ostravě. Z aparátu byla cítit opravdu síla, na takový plac se mi to zdálo až moc silné, ale spíše než basy středovýškové pásmo celkem zabíjelo v tom počtu 4Ks TTL33 na stranu. Být tam ještě hodinu tak asi ohluchnu. Lidí tam zatím zrovna moc nebylo, ale umím si představit udělat takový plac s dvěma 18" a nějakým dobrám třípásmem na starně. Jinač co se týče zvuku určitě dobrý, každý to chce trochu jinač. Já bych sice dal kopáku trochu mlaskance, šroťák byl někdy dost výrazný, přechody a kotel se tam musely trochu jakoby hledat. Ale to je jen můj pocit, třeba to nešlo udělat jinak a třeba to tak zvukař chtěl :-) Nakonec jsem byl i omrknout mix a racky u zvuku, chvilku pokecal se zvukařem Liborem Kozubem a rychle pryč na opékačku a pivo :-) Jinač mix venku byl Soundcraft MH4, hlavní EQ+DSP Clark Teknik, hall TC Electronic, Kompresory a gate Drawmer a BSS, na zpěv SM58 a zbytek nevím..Vše vypadalo velice profi a tak též to hrálo, škoda že jsem musel zvučit nějakou kinder párty, rád bych někdy u takové akce byl od začátku až do konce. Pocit z akce dobrý..Zvuku zdar :-)