Fórum

20.05.2010 10:33
#60672 detail odpovědět

. Milane H. vzpomínáš na to jak si v začátcích nabízel AC akustiku a snad i DEXON a ještě jiné sračky a přesto si je vychvaloval. V té době tyto značky byl pro tebe značný zisk z prodeje a pochybuju že ses změnil a teď už to myslíš " Dobře" Tohle napsal veber p. ..musím se ohradit. Dexon beden jsem opravdu pár vykoupených měl a prodal jsem je po opravě kolotočářům skoro za cenu té opravy. S Anrejem Cimbalou se znám, ale nikdy jsem u něho nebyl a nikdy jsem s věcmi AC neobchodoval. Možná si mě pleteš se Zdeňkem Otavou a firmou Pragosound. Ten opravdu AC nějaký čas v dobách po revoluci AC používal, aby záhy přišel na to, že to nebude cesta. Jinak, Petře...sic Tě neznám, nepřeháněj to. Jsme s Hubertem a s dalšíma lidma v oboru už fakt dlouho a víme co funguje a jak. Kecy o tom, že to, co neprodáváme , pomlouváme, tím nikoho ani nepobavíš. Naši běžní zákazníci jsou poměrně technicky schopní lidé, kteří si obrázek o situaci na trhu umějí udělat i sami a tím, že u nás nakupují, tím naší kompetentnost v oboru jenom potvrzují. Na závěr o té LEVNÉ výrobě v Číně. Víš kolik je nyní USD?? Skoro 21/CZK. Víš kolik stojí kontejner z Číny? Víš s jakým předstihem musíš platit předem? Víš jak dlouho trvá doprava