Fórum
To GEORGE : ten nepříjemný hukot se z EM15BASS projevuje někde kolem 130 -170Hz ,i když to řízneš crossem tak to tam stejně je...¨
já mám dělení na 24db typ filtru BW 18 na 95Hz a stejně jsem musel použít ještě parametr na 160Hz G= -8,5db Q=5,8 a teprve to hučení víceméně :-)) zmizí....,venku to nemusí být až tak drastické ale v klasických sokolovnách bych měl raději 18" v basreflexu,.....
ale o hluchých lidech to je kapitola sama pro sebe....já nejsem zastánce a ani typ zvukaře kterému dáš 2KW hraje do clipu dáš mu 5KW hraje do clipu dáš mu 20KW a zabije pár lidí....na pár přezvučených koncertech jsem byl a pokud člověk půl koncertu přemýšlí jestli bude někdy ještě vůbec slyšet a cpe si papírové kapesníčky do uší...místo aby se soustředil na kvalitu učinkujících....tak to je teprve zážitek ale polovina lidí kolem mě si docela užívala ale zase na druhou starnu jsem si taky všimnul jak měl maník v uších origo špunty do uší :-))) še by šel na koncert s takovou výbavou nebo že by to prodávaly u vchodu :-))) co to má potom za význam?? v honbě za KWaty budeme všichni chodit na koncerty se šputy v uších !! protože pořadatel potřeboval 20KW a najal si hluchého zvukaře .. :-))