Fórum

04.05.2010 13:17
#60185 detail odpovědět

Omlouvám se za kusé informace. ke skeletům:
2* trapézový - objem 53,5L, dřevotříska 22mm, puvodní měniče: 12 , okobercováno ;
2* klasický - objem 98L, překližka 18 10mm, kovové ochranné rohy, hrany chránněny AL profilem L, původní měniče: 15 + 2* Tonsil ( byly zapojeny v serii ).

Netušil jsem že ty Tonsily na tom budou tak bídně, původní záměr byl s nimi postavit satelity a zvučit stím kamarádovu hospodu, kde chtěl každý pátek dělat disco ( hrál by DJ ), jsem si vědom že kombinace 12 zmiňovaná tweeter nezahrají spodní pásmo, proto jsem plánoval postavit subwoofery které by jim ulehčily.

Co se týká zesilovačů, zesilovače by byli vlastní výroby které bych si postavil - Leache : 2*350W/8R satelity a 1* 1,4kW /4R bridge pro 2 subwoofery, crossover ze začátku vlastní výroby ( strmosti filtru 24 dB/oct.) později bych pořídil DSP processor od pana Bunty.

pokud je tedy ten tonsil tak hrozný a nevyplatí se k němu dát nějaký 12 BC do 3000,-, bylo by možné k němu dát nějakou tu 12 Emineci do 2000,- s DPH a udělat z toho odposlech pro DJ ? Tomu by to mohlo stačit.