Fórum
Já se snažím opakovaně vysvětlovat, že každý humus, prodávaný jako DIbox, opravdu, ale opravdu nic dobrého nedělá. Je vidět, že naprosto marně. Linka JE V POŘÁDKU, MÁŠ TO JENOM BLBĚ ZAPOJENÉ. Řešení je správný kabel anebo nenajvýš jedno dobré a dobře zapojené linkové trafo. USA je dost těžké cokoli upírat, leda tak kecama a těch já jsem si užil dost. Kdyby to šlo, tak všichni Američani pochcípali hlady nebo pod ruskými bombami, ale ono to prostě nešlo. Okolnosti konce druhé světové války v Pacifiku jsou celkem známé a ty dvě atomové bomby zachránily miliony životů. Především japonských. Náklady na to byly neuvěřitelné a šly z peněz amerických daňových poplatníků. Alternativa, že by se odepsaly a namísto toho se pokračovalo v kobercových náletech zápalnými bombami, ostřelováním pobřeží z bitevních lodí a výsadky na japonské ostrovy, jako celou válku předtím, se samozřejmě rozpracovávala, ovšem nikdo soudný ji nemohl přijmout. Nechat Japonsko vyhladovět námořní blokádou a dalším ničením infrastruktury by bylo snad ještě horší, následky by trvaly možná dodnes.