Fórum

23.04.2010 17:48
#59912 detail odpovědět

Pavel S: To měl už někdy před rokem, když jsem mu tu bednu navrhoval. Je tu o tom i v diskusi psáno. Drobek se tu probíral. Moc se tlačil do vlastní konstrukce (s OSB, nešlo vymluvit, a levným měničem – taktak jsme ho přemluvili na tu PS76ku, a to jsme ještě bednu dělali na neznámý reproduktor, PS76ka se rozhodla víceméně naposlední chvíli, takže bednisko má malinko větší objem než by potřebovala), ale neměl žádné měřící cajky. Poslal jsem mu tedy zvukový sample, a taknějak jsme to prasili a odhadovali přes ICQ podle výchylky reproduktoru ve frekvenci, kde to asi tak může být laděné. Laděné to bylo dost nízko, měl zkrátit bassreflexy. Myslím že to už neudělal.
Nevím proč jsem se do toho svinstva namočil, asi jsem mu chtěl za každou cenu trochu pomoci od těch nejhorších svinstev, a on zas očekával, že když mu radí někdo kdo to už eventuelně i sám dělal, že to bude nějaká hustohudba. S odstupem času teprv všechno vyplývá najevo. Notná část té chyby jistě visí i na mne, ale holt to někdy nejde, a aby člověk neměl máslo nahlavě, je lepší namísto nedostatečné pomoci uplně mlčet....