Fórum

22.04.2010 18:12
#59891 detail odpovědět

Coax> V tomhle ti musím dát výmečně za pravdu a to v tom způsobu že jsem měl možnost srovnat SM58 s mipro příjímačem i vysílačem, dale pak SM58 s jejich nějakým dvouanténovým nesmyslem.. uplně levnou sračku Skytronic, taky bezdrát. Mipro žralo dvě tužky, asi originál SM58 devítku a Sky žral taky devítku. Co do výdrže tak mipro suveréně nejvíc, a na stejno vydrželi Skytronic a original SM58, co do čistoty na normální mluvené slovo, sem tam nějaké to pořvávání a klasické moderování vedl absolutně Skytronic (jediná věc co od výroby vložka Taky(R), jsem musel stáhnout gain v ručce. - tzn rozdělat mic a snažit se a to vcelku dost..rozdělání byl vcelku nářez) Mipro mělo šroubováček a original sm taky... Mipro stálo cca 19.000,- kupováno před 4roky v MD.. originál SM58 v Musicparadies v Rakousku vyšlo na cca 16000,- a Skytronic v hdt za usmolených 2600,-(jako dvouručka. s dvěma příjímači a bez diverzitky..před 3mi roky.)....Při větších SPL testováno na kombu vyhrálo mipro, začalo zkrestlovat až při nejvyšších hlasitostech.. skytronic by potřeboval ještě stahnout gain ale nechtělo se mi to rozdělávat.. Jinak co se týče freq charakteristiky tak skytronic lepší výšky a středy a méně basů,mipro málo výšek a středů více basů. a originál sm málo výšek a středy a basy v bez nutnosti zvýraznit... toť asi vše...