Fórum

21.04.2010 19:03
#59853 detail odpovědět

Ludekd: já bych byl pro. Razil jsem takovou cestu celou dobu tak pracně, na QSC a BC vydělával dva roky, aby byl menší slušný aparát. Měl jsem jakousi představu kde by to mohlo začínat. U mikrofonu se bavit nutně nemusíme, o Sennheiserech a Shure je tu napsáno dost, 1500 za mikrofon není zas tak moc, to si taky nějak pořeším – jak říkal Pavel S – zvládnu, nějak to dám. Zvukovku od Tapca, nebo něco podobného, budiž, pracuje to obstojně. Ale ten mix, to je opravdu věc, ke které jaksi nemám zrovna „vřelý“ vztah.

MTJ: tady mi právě nejde dohlavy, jak připojit mikrofon – je přece symetrickej, tak se mi nechce na to dělat nějaký redukce, když z toho může plynout snad jenom zlo. Fantomu jsem ještě tak docela neporozuměl (k napájení mikrofonu?) Ta zvukovka vevnitř je paráda. Pokud by to dozačátku mělo být allinone řešení se zvukovou, dal bych i víc než 1800....

Pavel S: No, mám to (nejen)tu celý přečtený, a tak by teorie bylo do začátku docela dost, něco málo i po diskoškách z praxe, ale je to jenom začátek. Doufámže slušnej... Proč třeba nedoporučíte nějaké Tapco? Všichni se jim vyhýbají.