Fórum

Adam
18.04.2010 21:45
#59791 detail odpovědět

Dobry vecer vsetkym, par prispevkov naspät sa tu riesili elektricke rozvody v miestach produkcii. Co by ste doporucili na dostatocnu mobilnu ochranu - rozvadzac pre moju skromnu aparaturu pozostavajucu z mixpultu Soundcraft EFX, powermixu Montarbo (reprosustavy JBL TR)? Nechcem tuto problematiku podcenovat, bojim sa o svoju vybavu, samozrejme vsetko je zavisle na financnej situacii. Myslim, aspon podla mna, ze si bohate (aj do buducnosti) vystacim s rozvodom 220V. Vzdy sa snazim v mieste produkcie vyhladat co najschopnejsiu zasuvku 220V s dobrym 16A istenim. No castokrat sa obavam, aby som nastartoval spominany powermix, ktory ma trosku strmsi nabeh a napriklad u nas v byte, samozrejme s isticmi triedy B, sa mi uz stalo, ze som pri najrusnejsich hodinach dna powermix nenastartoval, teda vyhodil istic. Narazam tym na to, ci to v pripade vradenia napriklad prepätovej ochrany do rozvadzacieho retazca aparatury nebude mat vplyv na fungovanie, resp. poskodenie tejto ochrany - priklad: pri strmom starte dojde k väcsiemu poklesu uz nizsieho napätia v zasuvke a ochrana bude reagovat a vyhodnocovat problem ako podpätie. Plan do buducnosti je nahradit powermix zosilnovacom kategorie QSC GX a prilezitostne pouzitie dvoch aktivnych reprosustav JBL EON ako odposluchov. Velmi pekne dakujem za pomoc, ospravedlnujem sa za neodbornost (rad si necham kvalitne poradit :-)).