Fórum

jirka m.
16.04.2010 03:49
#59718 detail odpovědět

Tak tohle už fakt nezná meze...

Já poslal odkaz a k němu to, aby ste narazili na to, že ten "kolega" hraje z "Vašeho" archívu, nikoliv ze svých CD.

Nic více tím nebylo sledováno. Ani jaké má ceny, ani jaký má aparát a že hraje z ntb.

to all: ANo já psal o Ulim že je šrot a co? Vy jste snad začínali hned na aparátu za mega? Vzpomatujte se.

- Když budeš hrát DJ akce nebo aparát na takové akce pronajímat a nezvučit kapely, max mluvené slovo, moderátora a bereš za to 2-3tis a taká akce raz za 1/4 roku, NEVYPLATI se ti nakupovat hromadu RANE,SABINE, a podobných značek, protože se ti to jednoduše nevrátí a na druhou stranu lépe se zousne polití chlastem Uli než takové drahé mašiny. Už tak že mám v bednách BC a krmím to QSC RMX je pro ty tupé vesnické hlavy až nadmíru luxusní aparát.
- ano mám mix 1204UB a cross 3400 a neřeším to, hraje to a na mé akce to vystačuje. VY si mě na akci zvát nebudete, VY na mou akci nepřijdete a VÁM to může být úplně u prdele, co mám já.
Snad jen dodám, že používám šum.branu a když je ticho, je opravdu ticho. Šumovou bránu jsem si udělal sám a funguje více než dobře a 1/2 metru před driverem je opravdu ticho a mikrofon opravdu nepískne...

Nevím proč milion z Vás neustále rýpe do těch "menších" Ať už to jsem já, Drobek či Mike. Ať už hrajem na X či Y či stavíme XY. To už na té Repromanii je přístup k lidem daleko "hezčí" než tady. Tím nechci urazit ty, co zde píšou rady a pomáhají. HUbert a pár jedinců si zaslouží poklonu za znalosti a dovednosti a zrovna ti takové kraviny tady nepíšou. Z toho lze take usoudit kdo a co je ten zbytek :-D

Pěkný den :-D a hodně nervů při psaní reakcí na můj příspěvěk. Jirka