Fórum

19.04.2005 02:41
#5948 detail odpovědět

Emiku, čekáš marně, já si jednoduše mohu dovolit věnovat KV2 jenom minimum pozornosti. Nevedu si žádné záznamy o tom, jak komu co na nějakém vystoupení hrálo ani o tom, co o tom kdo řekl, ono to při tak obrovském množství materiálu, který jsme lidem od profesionálního zvuku za posledních 13 let prodali vůbec nejde ani s naším zbožím, natož s konkurenčním. Zkus si jenom rámcově představit, že větší aparáty od nás odehrají minimálně stovky akcí ročně, menší a trvalé instalace ani nepočítám. Já musím hlavně stíhat sledovat co se nového vyrábí, z toho vybírat co nakoupit, potom to proměřit, nalézt slabá a silná místa a potom sledovat reakce zákazníků. Nebudeš tomu možná věřit, ale na celý sortiment KV2 bych měl tak týden času, zkus si spočítat, kolik nových beden za jeden rok vyvine dohromady QSC, EAW, RCF, Mackie, Megaton a to jsou jenom bedny !!! Chápu, že Tobě se svět točí kolem KV2, ale nám a našim zákazníkům opravdu ne. Mimochodem teď si na diskuzi odskakuji z pořádání našich měření 1" horen pro umístění na web, přes den jsem tady měl ladění jednoho aparátu 2x15" na hornách +2", dodělával jsem opravy nějakých studiových JBL a leží přede mnou stoh papírů z Frankfurtu a to jsem se ještě pořádně nezorientoval v těch nových pultech A&H atd. Vy to máte jednoduché - jednou jste se rozhodli pro nejlepší aparát na světě, s jedním knoflíkem od sporáku vepředu a máte vystaráno, nikdy nebudete muset posuzovat, který procesor 4:8 je lepší anebo jestli tento 1,4" nebo onen :-)))