Fórum

18.04.2005 22:20
#5942 detail odpovědět

Hubert) nemozem napisat o Tebe, ze si odbornik lebo Ta nepoznam a nebolo by to fer...tak isto nie je fer, ze o mne pises co pises...neviem o tom, ze by som bol odbornik na repro a dokonca som nikdy a nikde netvrdil, ze kv2 je najlepsia bedna na svete, ale...robi sa mi na nej dobre, prenajom (kedze ako najomny zvukar - nevlastnim ziadny reproduktor) nie je finacne narocny, pri noseni sa clovek nezapoti, nastavenie aparatu netreba, staci elektrika a XLR do bedne (ako vonku, tak aj v salach). Povedal by som, ze je tak zdravo kriva (frekvencna charakteristika), teda tam kde treba je nadvihana (preto je taka zrozumitelnost), tam kde netreba nehuci (basy), mozno preto sa niekomu zda, ze je tam malo basov. Ale ked treba zahra aj tie. Mne to vyhovuje. A hlavne na to kolko to stoji to aj daleko dostreli skoro verne vsetky frekvencie...tiez si myslim, ze by cena mohla byt mozno trochu nizsia (to uz je ale business vyrobcu - znizim cenu, mozno predam ale viac a zarobim viac - ale zase co je lacne je aj podozrive) a predalo by sa toho viac, ale ked si zacnes stavat podobny system, zistis kolko das za dobry koniec, crossover atd, tak system nie je vobec tak drahy. Neboj, mam skusensti aj s inymi repro od kopii turbosound az po array system V-DOSC od L-acousticu. A furt budem tvrdit, ze papier nie je dolezity. Dolezite su vysledky. A dalsia vec, ani system V-DOSC nezaruci, ze zvuk kapely bude vzdy OK. Dolezity je aj ludsky faktor, zvukar, signal od kapely, priestor a podobne...a kazdemu sa paci ina hudba, iny zvuk, ine baby...tes sa zo zivota, hladaj pozitiva a nie za kazdu cenu zle veci...