Fórum

31.03.2010 14:04
#59338 detail odpovědět

Mackie HD : Petr V, JKL, Česťa, bsound - na HD 1531 hrajeme i zvučíme od loňského června. Než jsme je koupili, v Prodance nám zapojili naše steré aktivky(RCF ART500A) i všechny bedničky, které mají na prodejně (QSC, TT 25, EAW NT, RCF6001). Vyhrály 3 pásma HD 1531. S bednami se při hraní i zvučení moc nemazlíme, používáme dle prostoru 1-2 ks na stranu, dělení na 80, nebo 100 Hz, spodky máme RCF 8001 A. Limitéry nám většinou prosvěcují. Někdy dojde k tomu, že po kapelách nastupují DJ. To jsem vždy u toho a master mám pod rukama. Mně se poměr cena - výkon líbí. TT 25 víc uřvou, ale zvukově se mi nelíbí. Možný problém vidím v tom, že leckdo si řekne :"800 watů, to musí stačit !", a ejhle bedna blátivě basuje, tak se na EQ přidá 63 až 80 Hz (a ne o kousek). Možná to je ta destrukce (použitá repra jsou nevím) . Pokud používáme 1531 bez subů, určitě od nich nemůžeme chtít nemožné. Pro mne a kolegu je důležité, že je to ještě manipulovatelné a hrající 3 pásmo. Souhlasím s Petrem V, co se týče konstrukce repráku, ale to je přeci úplně jiná soutěž.