Fórum

18.04.2005 12:29
#5924 detail odpovědět

2 Dedo - dík za věcnou reakci, já si opravdu nechci dělat z každého zvukaře jakékoli velikosti nepřítele, jenom jsem vypěnil nad některými hodnoceními konkurenčních (a celosvětově opravdu mnohem významnějších) značek a aparátů od některých nadšenců do KV2. Nakonec jestli něco George Krampera celý život dělá opravdu systematicky, tak měří, měří a zase měří. Pokud jsem s ním měl nějaké jednání já, tak rozhodně blbé řeči o "čtení reprobeden" nevedl a naopak se snažil prezentovat i výsledky MĚŘENÍ. K nám si běžně chodil vypůjčovat různé reproduktory právě proto, aby si je mohl ZMĚŘIT. Ano, o KV2 by se rozhodně v rámci našeho teritoria psalo úplně jinak, pokud bychom ho zastupovali my a ne pan Wildt. Také by mělo úplně jinou maloobchodní cenu a pokud bychom nebyli schopni tuto cenu probojovat proti vedení firmy, tak bychom ho zastupovat odmítli. Také by diskuze o něm neprobíhala na bázi vzájemného chválení se tří nebo čtyř majitelů na firemních stránkách ( je tam 69 příspěvků od začátku prosince minulého roku, 2/3 z nich pocházejí od 4 lidí; tady jich je za stejnou dobu přes 2 000). Pro doplnění uvádím, že mnohem větší konkurencí pro KV2 než Mackie se ukazuje být RCF, tam vzal technický vývoj po oddělení obou firem zajímavější směr a ceny jsou u nás velmi příznivé. Nevím, jestli Demčák a spol. používají nějaké Behringery, rozhodně by asi nebyli rádi, kdyby se to vytrubovalo do světa. My jim dodáváme úplně jinou sortu zboží .-)))