Fórum
Ďakujem za prejavený záujem o moju osobu a vybavenie.V prvom rade sa chcem všetkým ospravedlniť za obsah stránky dedosound nezodpovedá skutočnému stavu.V skutočnosti od kúpy zvukového systému som menované veci s úspechom popredal až na 2ks JBL.Používam aktívne odposluchy Work-WPL1.Kúpil som ich po porovnaní s Mackie srm 450 a lem a worky vsetko 12"450w aktiv.Stare mackie maju navrch lem vyšiel oproti wokom horšie.A cena za ks woka je 16500.- oproti cca30000.- za Mackie alebo lem.V racku používam 2ks4kanalove com/lim a 4kanal gate od Uliho B..Vdohladnej dobe pribudne mpx1 a ostava midiverb3,a od Huberta si budem chcieť kúpiť aspoň konektor Wieland,ked este aj KM standy som nové kúpil na slovensku o 200sk lacnejšie na kuse ako ma prodance.Všetko po konzultaciách s ľuďmi,ktorý to/uliho/ používajú.napr.Amex.Na požiadanie zákazníka vieme dodať na akciu požadované značky zariadení.Nie som odborníkom na zosilnovače a reproduktory a obraz o zvuku a výkonoch si robím na akciách,kde máte možnosť počúvať aparatúry a výkony zvukárov a nielen čítať kto čo napíše a nakreslí.pre mňa sú dôležité referencie poslucháčov na mojich akciách.
Držím palce všetkým staviteľom reprákov palce a prajem toľko spokojných ľudí na akciách ako máme my od zakúpenia KV2 audio.
P.S.ono by sa asi o týchto veciach na tejto stránke písalo trochu inak ak by KV2 zastupoval Prodance.