Fórum
Vyvazenost, vzdy sa daval doraz na to aby boli zariadenia priblizne rovnakej kvality alebo triedy. Naco kvalitny gramec a bedne ked je nekvalitny zosilnovac. Ked mam Pioneera s odstupom sig/sum 115dB a bedne sumia. Niekedy kdo si spomeniete na kotucove magnetofony s odstupom 73dB tak to sumelo. Tak nemalo vyznam sa bavit o sume dalsieho retazca. Ale teraz ked su pristroje napr CD prehravace s odstupom viac ako 110dB by sa mali vyrobcovia PROFI techniky nad tym zamysliet a hlavne to je na zakaznikoch. Lenze vsetci su spokojny... sem tam sa niekto najde ale toho hned umlcia /vysmeju/ kolegovia, preco neziadat kvalitu ? Mal som American Audio MDC810A a vratil som ho vyrobcovy nakolko sa stale kazil a mal problemy z CD TEXT... vadny soft ale vsetci obchodnici sa cudovali ked som sa spytoval na spolahlivost ze su v poriadku, ja som mal smolu ze aj po oprave z Holanska CD prehravac vobec nesiel tak som ho vratil. To mal 2mesiace pred koncom zaruky. Pozrite sa aj od Vas tiez ludia ocakavaju za peniaze adekvatny vykon-kvalitu a JA TAKTIEZ!!!