Fórum
E-Mi:Právě že v presetu je rozdíl mezi středobasem a středovýškou -8dB, když zkouším originální nahrávku s CD, šavle v rovině tak je všechno jak má být a ani středovýšek právě není nějak moc. Akorát musím celou bednu to znamená středobas 15\\\" a středovrchy zatlumit asi o -2dB ke spodkům. Ale je pravda že něco jiného je CD a Live a je taky pravda že já tam mám GX5 a Petr to ladil s jiným zesákem který má třeba jiné zesílení a výkon. Proto asi musím středovýškovou část více zatlumit třeba možná i o těch 13dB. Je to jedinné logické vysvětlení proč to při přebuzení na výškách dělá to co jsem popisoval. Zajímavé je ale to že PLX2 1804 při 0dB z mixu klipá na něm max ledka -10dB a na GX5 svítí jen led signál. Takže zesáky mají přece rezervu a když přiletí špička tak by se to mělo bez problému přenést. Na tu středovýškovou část pak budu mít PLX2 1104..Ale asi i přesto že ten GX5 jede z lehka je pořád na středovýškovou část silný, 108dB je velká citlivost. No chce to jen doladit jako celek :-)