Fórum

05.12.2003 19:05
#588 detail odpovědět

to Tony... Rád bych se vyjádřil k problému s rozměry stavebnice. Tento typ boxu se dlouho připravoval a pořád to nebylo namalovaný. Když byl výkres konečně na světě, ukázalo se, že je v něm chyba. dělníci v dílně dostanou rozměry a neřeší, co z toho postavit. Chyba byla zcela jednoznačně na straně ing. Sekery. Dodal chybný výkres do výroby. V objemu práce, který zde stíháme je statistická jistota , že se chyba stane. Vím, že to není omluva. Pan ing. Sekera mi sdělil, že s Tebou ohledně nápravy jedná. Konkrétně mi sdělil, že správné stěny budou dodány příští týden ve středu. Můžeš mi Tony tuto informaci potvrdit? Tento termín jsi prý navrhnul Ty. Pokud chceš dodat desky rychleji, napiš mi, zařídím to. Hrnky PRODANCE nemáme, ale pošlu Ti Mikulášskou nadílku různých dárečků. Pan ing. Sekera je opravdu značně vytížen. Svou náplň práce a priority si stanovuje sám. Bude lapší, když se k tomu vyjádří sám. Chci se touto cestou Tobě Tony i ostatním, kteří měli s PRODANCE potíže, omluvit a slíbit, že se snažíme zlepšovat. Např. o zásilky se v tomto okamžiku stará Tomáš Liška a myslím, že chybovost se velmi snížila. Vzledem k tomu, že přijímáme objednávky telefonicky, může chyba nastat i nesprávným pochopením do telefonu diktované objednávky. Máme v sortimentu téměř 9.000 položek. Chybný výkres byl ze stránek odstraněn. Opravíme to.......