Fórum
zbyněk: Předpokládal jsem, že se bavíš o zapojení, kdy jde vše přes trafo, včetně FOHu a zajímá Tě jak protlačit fantom, proto jsem uvedl variantu s tím ufachčeným fantomem, primárně jsem s tím problémem nepřišel já sám, tak mi nemusíš hned dělat hi-hi-hi... Jinak jsem samozřejmě předpokládal, že do FOHu se jde přímo, trafo je paralelně k tomu čili fantom normálně prochází a dva sekundáry jsou k dispozici dílem pro monckaře a dílem pro boříky od špizóru.
Taky je řešení mít pódiové preampy na všecko s možností idividuelního fantomu a z jejich výstupů teprv odbočovat do FOH pultu přímo a do jiných směrů přes trafa. Ovšem ta cena, ta cena... Řekněme si, kdo z vás to má?
Na pult taky nevidím (je odsud vzdálen 70km vzdušnou čarou v kulturáku, což by nevadilo, ale je zadeklovaný, tak nic nevidím...), čtu těch -30 u bumbrdlíku PAD ze servisky, kde jsem si zvětšil stránku do čitelné podoby. Na pultu to být taky nemusí, malůvka může být s chybama - viz obrázek zadního panelu míchačky, tam jsou namalované jacky insertů i pod vstupy č. 15 a 16, načež na pultu fyzicky nejsou.
Stupnice u gainu a schéma šavle v servisce ale už asi nelže, takže je tam určitě útlum těch třicet. A hotovo, jdu si dát dvacet!