Fórum

26.02.2010 00:41
#58378 detail odpovědět

2 Nec, Milan: v podstatě jsem Jesovi zdrhnul napřed k T-SERVISU, což sice samozřejmě znamenalo zajímavou zkušenost, ale neukázalo se příliš perspektivním, potom jsem s Petrem Rathouským rozbíhal L-Acoustics zvuk u Audiolightu, ale Rosťové v podstatě zjistili, že na VIPky a tucky nepotřebují kvalifikované zvukaře, respektive že jsme pro ně moc drazí a o tuhle práci moc nestojíme. Naposled jsem Jesu vyšplouchnul, když jsem vzal práci na divadle v Akráči (hledal jsem něco stálýho). Divadlo mi ale hrozně narušovalo kšefty s Cocotte, tak jsem to po roce položil a dělám tam zvuk pro Honzu Opla, ježto s ním je rozumná dohoda. No a Jesa si za tu dobu samozřejmě odvyk mi volat, navíc když ví, že priorita jsou pro mně Kokoti a Kurtizány, takže na víkendy a léto jsem většinou nepoužitelnej. Má Lombarda a Sponzora a od Trnky stahuje Janďáka...
Navíc se přiznám, že už nechci moc jezdit třeba festivaly s velkým aparátem. Je to dřina, nevyspíš se několik dní a ty dobrý kapely pak stejně kroutí někdo jinej. A vyděláš si stejně, jako když stojíš za pultem těch 45 minut se "svojí" kapelou...:-(
A dělat PIM nebo narozeniny ČSOB, to mně teda vopravdu nikdy nelákalo, já jsem bigbíťák. Když si můžu odkroutit monitorák třeba takovejm ULVER v Akrošce, dává mi to víc, než že jsem někde "ten zvukař od velkýho aparátu"...
Tož tedy tak. Vztahy s Jesou zůstaly dobré, třeba monitorák na šňůře s Wohnouty a UDG nebo Annou K. si klidně zase rád dám, ale třeba na hip-hop kemp fakt nechci.