Fórum
Opet zdravim a lehce Vam zase zvednu mandle :)) mi to ale proste spat neda, dokud me nekdo neposle do prdele primo, nebo mi alespon nerekne, ze se na to mam vykaslat ;) Zkusim teda poslat co nejvice informaci, ktere povazuji za dulezite.
Jsem jeste mlady a zkousim, takze se asi jeste nekolikrat spalim... ale i proto sem pisu, nebot bych se chtel necemu naucit.
Po staveni nekolika typu horen sem si overil na vlastni kuzi, jak je to nekdy problematicke a tezke tahat rano z akce. Huceni v interierech, plandani repraku pod resonanci a jinych problemu sem si taky uzil dost...
Takze po dlouhosahlem badani sem dosel k zaveru zkusit bud:
=klona MT18SUB
=RCF8001
=sikamce typu ClassA - konkretne ( http://photofile.name/users/tda-audio/182333/37183783/#mainImageLink )
Laickym pohledem se mi jako nejlepsi jevi ta posledni, zadne rovnobezne hrany, nijak slozita taky neni a u nekolika lidi sem to i slysel hrat s RCFkem 18G.
V planu je postavit 8 techto basu po 8mi ohmech (4 na stranu), ziveno to bude 2xCrown iTech4000 do 4 ohm na kanal (coz je kilowatta na repro - bude to dost na rizeni takovych repraku?), procesor DBX PA, zbytek mam vyresen od 150Hz nahoru 4x15"+2x2" na strane s dostatecnou vykonovou rezervou.
Blize ale k memu dotazu... Puvodne jsem se rozhodoval mezi PD186 a RCF LF18G, ale po konzultacich o technologii privodu u toho PDcka186 sem byl odrazen.
Zajima me teda, jestli ma cenu tam strkat tu 1850tku nebo ne. Vim, ze je to repro prednostne urcene pro horny, ale bude to slysitelny rozdil? Ne, ze bych mel penez moc, ale slysim o tom porad samou chvalu, tak na tom asi neco bude...
Dale pak, jestli ma ta 1850tka privody klasicky z terminalu na mebranu, nebo jako 186tka z terminalu do magnetu mezi spodnimi zavesy primo na civku (pry hlavni problem u rychle hudby)?
Snad sem te moc nenasral takhle v noci, Huberte... nemyslim si ze je to lego. Nechci vam to tu nejak spamovat, ale nevim uz, za kym jinym jit? Pokad odpovis na mail, budu jen rad.