Fórum
Zrovna jsem ten link na stageboxy Sommercable chtěl postovat.
Opravoval jsem toho už hodně, ale i kdybyste mě zabili, nedokážu s nějakou určitostí říct, co je v daném cenovém segmentu nejhorší.
Dělal jsem už rlzné ty Omnitronicy, SoundBlastery, Fideky a já nevím co ještě, ale taky jsem narazil na dost slušně vyhořelou RMX2450, J2500 byl po pubošské akci na totálku, tedy na odpis, to nemělo cenu spravovat. Dostávají se ke mně GX3 a GX5, Behringery beru téměř automaticky, ale ještě jsem neviděl CAZ.
To, co se mi dostalo do ruky z toho nejnižšího levelu, mělo zvuk a výkony velmi podobné, takže podle tohoto kritéria vybírat nelze.
Pravděpodobně nejméně poruchové / a teď se do mě klidně pusťte/ jsou v tomto nejnižším cenovém segmentu zřejmě PSA31500 a zároveň mají nejlepší zvuk, ale nikomu neradím tyhle zesilovače kupovat, protože jsou jednak předražené a jednak mají naprosto zoufale zajištěný záruční a pozáruční servis.
V těchto a podobných přístrojích je použit ten ultra nejlevnější materiál, jaký se dá ještě v Číně vyrobit a s jakým to ještě nějak funguje.
Zajímavé je, že stačí zvednout laťku o jednu cenovou kategorii výš a problémy s poruchovostí jakoby zázračně mizí, nebo klesají na desetiny promile.
Každý si musí určit, nakolik se mu ještě vyplatí v půli akce ostuda s vyhořelým zesilovačem či bednami, jestli to za tu ostudu a následné reklamační pobíhání, ježdění a hádání stojí.