Fórum
Dlouho jsem rozmýšlel jestli zde mám napsat tento dotaz a nakonec to risknu i když je možné, že mě někteří ukamenujete,ale budiž. Před 8 lety jsem koupil od Dexonu zesilovač Jedia (Jeil) AP1600 a až do loňského podzimu šel bez problémů. Používal jsem ho na menší akce a na větší akce na odposlechy. Loni před jednou akcí jsem ho zapnul a ve chvíli vyhodil 16A jistič i po odpojení repro a vstupů. Naštěstí byl náhradní takže akce se dohrála bez problému. Doma jsem to rozdělal a proměřil konec a zdroj kdebylo všechno v pořádku. Tak jsem zkusil odpojit sekundární vinutí trafa od usm.můstku a znovu zapojit. Zase to vyhodilo jistič, takže jednoznačně vadné toroidní trafo. Jenže na desce zdroje ani na trafu nejsou žádné údaje kromě označení typu a v.č. Jasně teď by někdo mohl napsat obrať se na prodejce. To taky proběhlo, ale odpověď žádná prostě ticho po pěšině. Tak jsem si dovolil otravovat tady. Potřeboval bych vědět napětí na sekundáru tohoto trafa podle rozměrů by mělo mít příkon tak 1000VA. Jediné napětí co vím je pomocné vinutí 22V. Model NO:JPT-AP1600 Code NO:3084-AP1602. Trafo si nechám navinout, protože nové těžko seženu. Díky za reakce