Fórum
ARO835, sehnat se dají, ale dva by to nevydržely a na čtyři to není bedna (a možná by to taky nevydržely). Mne na tom krká to neposlouchání argumentů a vymýšlení si postupů "jak by to nešlo". Já jsem jasně VYJMENOVAL několik 10", které jsou nejspíš minimálně stejně vhodné, jako ty původní a cena ZA SADU tj. 4ks je někde kolem 5000Kč. Dají se koupit okamžitě, mohou být doma ZÍTRA. Načež se začne mluvit o desítce vyhozené do luftu a jak nebude o víkendu na co hrát. Přitom se vůbec neřeší takové věci, jako třeba průměr díry a jestli je tam někdo schopný předělat zapojení z paralelního na serioparalelní aniž by nadělal rozlehlejší paseku. Ano, zesilovač taky může být divný, ale spíš bych čekal, že po všech těch přemotávkách náhodně se seroucí 10" už nebyly všechny shodné a ty lepší přetlačovaly ty horší anebo rovnou nefungující a výsledkem byl rychlý kolaps celé sestavy. Tak je tomu totiž u více basáků v jednom objemu vždycky, jeden porouchaný znamená okamžitou odstávku celé bedny anebo riziko, že jich s sebou vezme víc. Ne, nejsme půjčovna reproduktorů, to by opravdu nefungovalo. Sám bys potom v takovém obchodě nebo bazaru velmi váhal cokoli koupit a stále řešil, kdo všechno to asi už měl v pazourách před tebou a proč to kruci vrátil ?!?