Fórum
Já jsem na obrácený insert narazil u mixu, který měl samostatný direct out a dokonce zapínatelný. Napadlo mě tehdy, že ten insert mohl sloužit jako linkový vstup, ale už mě nenapadlo k čemu, ten tam byl totiž také, tak snad jako vracečka k nějakému vícestopému nahrávadlu...
Jo, jo, sítové adaptéry v racku, to je samostatná kapitola a jedna z prvních věcí, která mě odradí od případné koupě přístroje. Ne vždy se tomu dá vyhnout, například u bezdrátových systémů asi nikoliv. Myšlenka s centrálním nízkonapěťovým zdrojem je zajímavá, napětí by mohlo být i střídavé, usměrňovač a stabilizátor by asi nemělo být problém do každého zařízení vecpat, a přístroj by možná byl i blbuvzdornější (nelze přepólovat, usměňovač se stabilizátorem by mohli snést víc než následující obvody, v případě, kdy by toto zkoušel někdo napájet pofidérním adaptérem).
Ony i klasické síťové šňůry rády z přístrojů vyjíždějí, tady přišel s jistým řešením VOLEX, problémy na něm vidím dva, jednak zatím málo výrobců osazuje kompatibilní zásuvky, a také mě chybí v sortimentu krátká šňůra #cca 0,5-1m# právě na propoje v racku.