Fórum
Ano, jako trest nebo pomstu, případně sabotáž to beru. Naštěstí se podobný způsob uvažování o zvuku ještě nerozšířil na ostatní zvučení, ono tohle falešné quadro fakt nefunguje. VŠECHNO ostatní by se v TOM SAMÉM SÁLE, zvučilo nejspíš běžně, proč má být zrovna diskoška výjimkou ? Já vím, že se to tak taky dělá, viděl a slyšel jsem to mockrát, je to hrozné. 12+1" pro 500 lidí na parketě ? To fakt moc není a ještě když zvážíš, kde bude muset být dělicí kmitočet a jaká vzdálenost bude mezi suby a těmi roháckými bednami, tak je to zase recept na rozmudlaný zvuk, hrající odevšad a odnikud. Asi to tak ale někde musí být, aby jinde mohli vyniknout. Ty satelity nejsou špatné, suby taky nebudou, souhlasím i s doporučením na zesilovač, procesor, ale nic z toho nepřepere blbé umístění beden. Já to nechci řešit, je mi jasné, že zase nejsou na nic žádné peníze, mluvit do toho bude ještě kdejaký DJ a výčepní, ale vymaňte se někdy ze špatných stereotypů a zkuste to líp :-) Jsem dneska nějaký nabroušený, měl jsem odpoledne hovor, kde někdo chtěl vědět, jestli jsou ty digitální zesilovače lepší nebo aspoň stejné na suby, jako analogové. Nakonec po mém dost agresivním vyptávání vysvitlo, že pán si chce koupit nějaký noname D class z Přerova nebo Olomouce a JÁ mu to mám tím telefonem posvětit. Použil jsem asi dvakrát analogii s analogovým Breitlingem a digitálním Vietnamcem z tržnice, ale to prostě nechtěl slyšet. On nechtěl "řešit značky" (žádné asi ani neznal), ale ty "zásadní otázky" :-) Někdy je toho prostě už na mne moc.