Fórum

26.01.2010 16:12
#57180 detail odpovědět

pro Jakuba-Prodance... Ty tak ten rozhovor s Vaškem šaškem jsem četl právě taky-o tom zesilovači,který si šel koupit za 50.000,-Kč.. No a minulý rok jsem měl tu "čest" tuto dvojku zvučit ve sportovní hale kde bylo asi 1000 diváků-nebo jak se to dá nazvat-připravil jsem tam asi 6 kW zvuk RCF TT no a pak přijel mistr se svojí frau a vytasil s mercedesa pomalu rezavou a otlučenou amatersky posvařovanou konstrukci na klávesy-na to napnul plachtu s jejich jmény - no a pod ten kláves -zasunul ten "zesilovač" - no byl to DYNACORD - takový power - 2x500W,nějakých 12?? vstupů..
Mikrofony tuším handku Sennheiserku+2 kabelové Sennheiser+AKG..
Žádné profi case,ale otlučené staré kufry...
Dal mi 2x mono jack linku a nastavili jsme spolu hladinu v hale... no tak potichu jsem ještě snad nikdy nezvučil...
Babičkám a dědečkům se to líbilo,nelitovali 200Kč za vstupču a ještě si po "koncertě" koupili na cestu domů nějaké to dvd nebo cd z vaškova nahrávacího studia..
Takže tak to je... co vím,tak o kšefty a lidi asi nouzi nemají. Co na to říkají ostatní muzikanti hlavně dechovkáři,kteří na kšeftě dřou a foukají naplno nevím... ale Eva s Vaškem se určitě nenadřou-ta samohrajka co na střídačku nenápadně pouští nad klávesy moc práce pustit asi nedá...