Fórum

23.01.2010 15:52
#57091 detail odpovědět

A to si mám vymýšlet nějaké pitomosti, abych tě donutil u nás utratit víc peněz ? Spoléhat na to, že tomu nerozumíš ? Já teď vedu korespondenci s člověkem, který dosud žil v domnění, že si u jedné konkurenční firmy koupil zesilovač s vestavěnou kompletní výhybkou pro suby a satelity. Řekli mu to, potřeboval by ji. Teprve v manuálu jsem si musel najít, že ten zesilovač nic takového NEMÁ, má jenom 12db/okt DOLNÍ PROPUST. Takže já tě ještě jako odborník pro jistotu upozorním, že PLX3102 NEMÁ žádnou PÁSMOVOU PROPUST, ale pouze buď dolní nebo horní propust. Zapojení obou QSC zesilovačů se sice liší mnohem víc, než jenom tím zdrojem a PLX jsou lepší, ale nemyslím, že by se to dalo při provozu do subwooferů poznat, takže to rozhodně jako argument nechci používat. Mimochodem kombinaci nižší váhy a nižší ceny máme taky, jmenuje se Mackie FRS2800, ale nemá tu propust žádnou. S Doporučením na RMX4050HD atd. se shoduju, ale to ty zase nebudeš chtít slyšet, protože je to těžké a stojí to peníze :-)