Fórum
Tak dřív se to z jistého úhlu dalo pochopit. Stádo děsně "free" lidiček si šlo na pár hodin ulevit od utlačovatelských režimů a před free grupou si dokázat, jak můžou v té své zemi vlastně uplně všecko(dokud je nepozavírali tak jak jsou nahromadě).
Dneska se ale snad v kině a na koncertu proti ničemu nebojuje, a přesto tenhle nešvar přetrval. Taťka(50) z mého pohledu relativně pamětník mi vždycky ukazuje nalezená videa z youtube a vypráví, jak NA ROCKOVÉM KONCERTĚ BYLY ŽIDLIČKY, které samozřejmě všichni ve vší slušnosti používali, a vůbec celé to bylo o umění, a taková komorní akce....
Dneska ani ránu. Veškerá produkce je jen do počtu, na akci se jde akorát tak dělat bordel, šu*at, poblejt, pochcat a posrat, a to dokonce i v kině a divadle, což je i na mě jako na mlaďocha dost síla. Na výběrové kousky bych rád zašel, ale přesně vím co mě čeká, tak si tu radost odpustím a jdu přečist další knížku. Nedovedu si představit pocity některých uklízeček při práci na takto zaneřáděném místě, obzvlášť když ví, že je to uplně naschvál...
No nevím nevím. Mám jít do kina na nějaký "Avatar", a děsím se co bude :-(