Fórum
Dobrý den, už asi rok máme kapelu. A až teď se nám povedlo dát trochu dokupy aparaturu..Nastal však problém čím a jak jednodlivé prvky propojit..Něco málo jsem se dozvěděl na fórech něco v knížkách..Ale pořád z toho nejsem chytrej..Mám všechno potřebný, abych si kabely vyrobil..k base a ke kytaře to už tak dělám delší dobu..tam je to se šňůrou, jestli se nepletu, skoro jednoznačný (kvalitní jack nesymetrická 1 žílová šňůra) Horší je to s kabelama na propojení mix -> egualizér -> zesilovač. V mixu je pravý a levý výstup na jack, vstup i výstup z egualizéru je na jack a vstup do zesilovače je na XLR..zesilovač a repro jsme koupili dokupy i s kabelama..
Nenastínil by mi někdo jak to všechno je? jak spojit jack XLR ..jaký šňůru použít pro propojení jednotlivech částí...
nebo třeba nějakej odkaz...
Todle je hlavní problém..dál taky tápu jaká šňůra má být k mikrofonu, jaká z linkového výstupu z kytarofé hlavy do odposlechové cesty atd..
děkuji předem všem za rady!
jsem začátečník, ale chtěl bych to hned od začátků dělat aspoň trochu pořádně, protože prý na vedení hodně závisí výsledný zvuk...
Budu rád i za reakce např na mail..