Fórum

10.01.2010 21:59
#56696 detail odpovědět

Mam podobny problem jako Siva o dva prispevky nize. Nahore v mereni jsem si nasel setavu Eminence Delta-15LF + Selenium D220Ti. Jako skelety mi prijdou idealni ty z ND151 pripadne ND152. Chtel bych totiz mriz a domnival jsem se ze by se dala od Vas sehnat ta co je na tech megatonech usetrilo by to spoustu prace. Ale vzhledem k tomu ze rozmery na ND151 ND152 jsem tu nikde nenasel predpokladam ze je to neverejne. Tak jsem si nasel toto: http://www.d-a-s.cz/planky/da/DAM152/DAM152.zip Otazkou ovsem zustava jak velke udelat basreflexy. Pokud by jste nekdo mel nejaky tip ci radu byl bych vdecny staci mi objem a delka x plocha basreflexu. Satelity pojedou prevazne fullrange. Vaha, velikost a slozitost ozvucnice neni podstatna. Dik za vase tipy.
Jeste jedna otazecka o kolik jsou lepsi satelity v osazeni B&C jako ma ND151? Bude to na MP3 pochybne kvality a radio. Myslim si ze pri techto zdrojich signalu by byly nevyuzite a vyssi naklady by o moc lepsi vysledek neprinesly. Pokud se pletu prosim vyvratte mi to, pripadne poradte dalsi alterantivu. Jeste jednou dik za kazdou radu