Fórum

03.01.2010 14:48
#56503 detail odpovědět

Sendy : zase mě nechytejte za pysky - říkám, že to nedělám paušálně, ono v pralesní lize málokterý basák má nějaký smysluplný efekt, většinou používají "s velkým zalíbením" to, co mají v basové hlavě a právě proto se to nedá zvučit (např zázračná Behringer komba). My máme s kolegou nekonečné dilema. Neustále se snažíme zvuk vylepšovat, aby to bylo alespoň poslouchatelné, místo toho, abychom pouze zesílili zvuk, co leze z kapely. Jenomže problém je v tom, že kam pánbůh nenas.e, tam to nenakroutíčkujem. Bože, jakou já měl radost, když se v Superstáru objevily děti, které umějí zpívat (takhle jsem měl radost před asi 3,5 lety, kdy jsme zvučili hodně dobrou funky kapelu s tehdy neznámým O.Rumlem). Jenže tyto hvězdičky okamžitě zmizí z periférií a jdou do Prahy, kde skončí a zakrní v nějakém muzikálu. A nám zase zpívají takoví, co si více vydělají tím, že jim normální posluchači hází prachy za to, aby už byli zticha. Bohužel mi na tomto fóru oponují lidi, kteří už něco umí a něčeho dosáhli a ti, kterým mé zoufalé výkřiky patří, si to přečtou a řeknou si :"To se mne netýká, já to mám všechno v cajku"...