Fórum

03.01.2010 10:31
#56489 detail odpovědět

Anonym napsal : "Nemám rád, když mě někteří soundtechnici /asi jen tři :) / nutí vkládat DI mezi mou basu a mou hlavu a rozdvojují si tím signál. To ať si řeší za outem."
Já jsem asi ten jeden ze tří - až všichni basisti budou mít slušně hrající a fungující aparáty, ani nevíte, jak rád si budu brát signál ze symetrického výstupu na hlavě a uspoří mi to čas a drátování. To, že rozdvojujeme signálpřed je jenom naše úspora času a starostí. Většinou nikdo nemá čas laborovat, proč to bručí, nebo nemám chuť přesvědčovat basistu, aby si tu "vlašťovku" na eq srovnal, protože na aparátu není pre a post... Na jevišti ať si muzikanti dělají, co chtějí, do toho jim kecat nebudu, ale výsledek pod jevištěm je moje vizitka, tak zase chci, aby mi do toho zase nekecali muzikanti. Mluvím o teď moderních akcích, kdy se během dne vystřídá na jevišti třeba 10 kapel, na nic není čas a zvukař se skapelama nezná. Anonyme, napadlo Tě se někdy zeptat "soundtechnika", proč to dělá ? Nebo si myslíš, že si přidělává práci ze sportu a pro nedostatek práce ?