Fórum

03.01.2010 01:13
#56484 detail odpovědět

Řešení nakonec může být tak jednoduché, jako jeden správný propojovací kabel nebo jeho zastrčení do jiné díry, ale dobrat se ho, není jednoduché vůbec, zvlášť když s tím nikdo z nás nemůže nic udělat vlastníma rukama. Já bych se vůbec nedivil, že něco někdy fungovalo a něco jiného jindy nefunguje (nebo ne tak dobře), ono to spolu totiž vůbec nesouvisí a stačí naprostá pitomost v kterémkoli ze všech zúčastněných HW i SW a lidských faktorů (např. zvyk nebo zlozvyk někam nakroutit nějaké knoflíky) a bude všechno jinak. Mimochodem - ony ani všechny "symetrické vstupy" nejsou na jedno brdo, já tady musím dost často propojovat linkové vstupy aktivních beden s nesymetrickými výstupy Melissy a CD a to je taková plejáda naprosto různých výsledků, že by mi na to asi teorie nestačila. Někdy to prostě musím dát přes trafo, abych se zbavil brumu, dneska naopak to Mytho nebručelo ani když jsem ten cinch dal OBRÁCENĚ (ano, kolík na obal a obal na kolík, ani nevím, jak mne to napadlo). Přitom kabeláž a všechno v okolí je stále stejné.