Fórum
Ke mně se PD zachovali víc než nestandardně, když jsem kupoval poslední dva existující kusy Fane Classic 10-200. Jeden byl z výlohy a byl o maličko světlejší, než druhý ze skladu. Vitrínový kus byl opatřen slušnou slevou, přičemž v obou krabicích byly lístky s datem a jménem, kdo reproduktory kontroloval - to se mi ostatně stávalo pravidelně, ať jsem kupoval jakýkoli reproduktor - před distribucí otevřena krabice, element zkontrolován a zodpovědná osoba podepsána. Kontrolovali i tak cenově zanedbatelné zboží, jako byly Fane Sovereign 12-125 za směšných pár stovek. A kontrola se týkala i driverů a surových odlitků horen, na což by se jinde s gustem vysrali.
Milane Hrůzo, klobouk dolů, to jinde neexistuje. Například ani v Monacoru, kteří prodávají relativně kvalitní kevlarové hifi měniče za tisíce korun.
Jste velmi silní hráči na trhu a tak mi ke sklonku roku nezbývá, než popřát, aby se Vám brzy podařilo zlikvidovat takové ty různé Dexony, RH Soundy, Secozvuky a další.
Rád bych pro takto organizovanou firmu pracoval, ale bohužel je pro mě Praha, Brno i Ostrava pořád pěkně z ruky. Jó takhle pobočka ve Zlíně, tak to bych mlátil na dveře jako jeden z prvních.
Kontaktoval mě někdo z Audiomasteru /tuším p. Tomáš Novák/, ale nevím, ohledně čeho, už se neozvali.