Fórum
2 poznámka: no jasně, vím, že procesor v Crownu můžu nastavit pro libovolný box, respektive zcela vypnout, ale pořád platím něco, co vlastně nepotřebuju a v podstatě ani nechci. Moje filipika byla vedena proti myšlence procesorových konců obecně, nikoli adresně proti Crownu.
Ad cena - ano, samozřejmě, v každém ceníku jsou uvedeny základní ceny, "vip" ceny a eventuelně při jak velkém odběru se dostanu z jednoho pásma do druhého. Tak jakápak "cena na dotaz?" To znamená co - že Dušák 20% slevy ve skutečnosti nedostane, protože nám na fóru Prodance systematicky myje p...l, naopak Vomáčka jo, protože je kamarád, ale je potřeba, abychom mohli každému z nich tvrdit, jak mu to dáváme hypervýhodně? Nebo nemáme žádné I-Techy na skladě, a cenu budeme kalkulovat podle momentálního kurzu až v okamžiku, kdy je budeme objednávat? Jak si to mám vyložit??? Mně to prostě jednak zavání, jednak přijde hloupé - jak si představujou, že udělám zákazníkovi návrh instalace s Crowny, když se nemůžu podívat, za kolik je můžu dát do kalkulace?