Fórum

frantik
11.12.2009 12:03
#55898 detail odpovědět

poznámka: Já mám postupem času teď už tak malý apec, že speaker management nepotřebuju:-) Ale když zaskakuju na PA u Aleše, tak ten to tak má, konce jsou v racku u pódia a XTA DP226 je tam s nimi. Presety už má Aleš na tri-amp vychytané, já nemám potřebu si s nima během akce hrát. Pokud si chci trochu dolatit charku podle sálu - v efekťáku u pultu je klasický EQ RANE SE-30.

Netvrdím, že zes s procesorem je udělaný tak blbě, že by DSP výrobce dal přímo do tunelu. Čekal jsem že mě budeš takhle chytat za slovo a stalo se. Každopádně si nemyslím, že je tam DSP zabudován v samostatném kastlíku takže těmi podmínkami více méně zbytečně trpí. Taky nemám rád když se blízko sebe zbytečně kombinuje digitál, nf a silařina, stříká to do sebe navzájem a výrobce musí víc času věnovat celkové topologii, aby to neblbnulo s tím, že výsledek není nikdy bezproblémový a vychytaný, má-li být cena koncového produktu přijatelná.

Jak říkám, když Ti zabudovaný procesing vyhovuje, prosím, já Ti to neberu... Rozhodně sem nepíšu proto, abych někoho vytáčel jen z principu a rafal se s ním do nekonečna.

Gusta: Nic proti tobě Gustave:-) Však víš jak jsem to myslel, toto bývala parafráze známého výroku za vlády Gustáva Husáka. Něco podobného jako: Jakeš se máš? Jakeš-takeš!