Fórum

11.12.2009 12:01
#55896 detail odpovědět

2 poznámka (do žákajdy):

1) s tím agentem, to měl být vtip, proto tam byl ten smajlík...
2) já nezkouším I-Techy shodit, jen jsem napsal, že nevím, ježto nejsem s žádnými dlouhodobě nepracoval. Informaci "nevím", tedy nulovou, by snad mohl každý soudný člověk považovat za neutrální, nikoli negativní.
3) Můžeš přesně napsat, co je lež? Pokud tvrdím nepravdu, rád se poučím... Ano, uznávám, že NEXO lze ZATÍM dělit i NX242 a použít libovolný zesilovač, ale bude to tak pořád? Ano, L-Acoustics lze ZATÍM dělit i OEM procesory XTA, BSS nebo Lake, ale nové presety (např. pro kardioidní sestavy subů, pro nejnovější SB28 atd.) již existují POUZE pro LA4/8. Rovněž PRÝ bude možné nastavovit v LA4/8 procesor uživatelsky...

4) Nevím, proč pořád srovnáváš ceny Crownů VE SLEVĚ nebo dokonce second-hand (nic jiného totiž B-STOCK není) s cenou nových QSC. Nepřipadá ti to nefér? A nepřipadá ti hloupé, když v ceníku je v kolonce cena nového zesilovače I-Tech nečbo MA-i napsáno NA DOTAZ? Mně to připadá stejně trapné, jako když u Vortex 6 je nějakých nesmyslných 108.000,- nebo kolik, ale ve skutečnosti ten zesilovač snad nikdo za tuhle cenu nekoupil... A co rozhoduje o tom, jaká ta cena doopravdy bude?? Jsem-li dobrý moravák, který od Cajzlů nekupuje? Nebo v případě Audiomasteru dostane slevu ten, kdo chodí chválit Crown na fóra konkurence:-DDD? U Prodance jsou rovné podmínky, které si každý může snadno zjistit.

Narážka na domácí kino souvisela s procesorovými zesilovači v tom, že stejně tam i tady je hlavní efekt "kasa-cink".