Fórum
Napíšu sem, vrátím se z akce a nestačím se divit. Pokusím se ale odpovědět, i když si to někteří z vás ani nezaslouží.
To Mira: jakou podporu QSC máš na mysli? Pošli nějaký odkaz na fóra, kde jsou nespokojení s Crowny, já jsem naopak narazil na samé výborné reference (zejména na ITechy).
Pokud se ti nelíbí špičkový zesilovač se špičkovým procesingem za nižší cenu než PL380, (která mu rozhodně nestačí nejen výkonem), je to tvoje věc.
To MTJ: ty osle, už jsem ti vysvětlil, že nejsem ničí hlásná trouba jako ty, mě je fuk, kdo je čí konkurence. Ty si zůstaň u PLX2, i ten je pro tebe až moc dobrý. A jen tak pro informaci, ITechy ani XTi nejsou nové zesilovače, dělají se poměrně dlouho.
To Kontra-Poznámka: B-stocky jsou zesilovače z výstav a předváděček, poté jsou (podle distributora) u výrobce kompletně vyčištěny, zrepasovány a prodány s plnou 3letou zárukou. Co kdo vracel na Slovensku by věděl dovozce, nejspíš to bude „jedna paní povídala“. Kromě toho je jich k objednání libovolné množství, pochybuju, že jich nějaká rentálka koupila nějaké veliké množství a všechny typy, co jsou teď v akci.