Fórum

kaligula
10.12.2009 10:11
#55786 detail odpovědět

že PL380 netopí to bych moc netvrdil, topí, a dost, používám PL340, PL 340 a občas kolega přiveze na posílení RMX5050 a topí všechno, dokonce ty PL topí víc nž ta 5050, a ty PL topí docela dost i bez signálu, ale to právě dáno tou technologií, při plném výkonu naopak topí mnohem méně
na poslední letošní open air akci jsem zmoknul a na racku s PLkama jsem triko usušil za hoďku :-)

ale nikdy nevyply na tepelnou ochranu

a trochu z jiného soudku kamarád má v klubu RMX2450 sám si ho čistil a když dával zpět ventilátor tak skřípnul krytem přívody k ventilátoru a po dotažení se střihly a uzemnily na kostru, ventilátor se netočil vůbec, to že jim během koncertu kdy se hrálo celou dobu do klipu vypívá zesák co 2 minuty na tepelnou pojistku jim divné bylo ale řešili to domácím ventilátorkem který namířili na to RMXko a odehráli tak několik koncertů na plný výkon než jsem se tam náhodou nachomejtnul, výsledek - ventilátor přežil, nepřežil tranzistor co spíná otáčly a můstek v napájení ventilátoru, oprava tak na 30 minut, kdyby ovšem cín šel pájet,
nechápu čím to v té číně letujou ale větší sajrajt jsem neviděl, i cín pro klempíře se taví lépe

jinak kloubou dolů před QSC že přežije i takovou brutalitu