Fórum
NELZE nereagovat na www.dmsound.cz/shop tak sem kouknul opravdu tam má vše levnější u dražšich věcí o3- 4 tis což je hodně lákavé zarazilo mě, že teda i u Megatonu, a že má většinu položek skladem, i 10 kusů což nechápu protože prodance má tak max 2 a některé položky nemá už dosto dlouho, a on to tam má 10x a jetě o 3-4 tis levnějši nechápu.. co se týče ceny možná si dal menší marži ta bývá tak asi 50% když tak mě opravte někdo..a možná tím pádem počítá, že toho prodá vic takže vlastnně o nic nepřijde busisens trochu jinak ale jen hádám, každopadně stakovejma cenama by byl docela konkurence a hned by mě prázdnej sklad pokud vůbec nějakej má a nejsou to jen pěkny stránky a nic vic..... nevim co si otom mám mylet, ale je ostravak tak to ostravaci prověřte hmmm...??? a dejte světu pak vědět,ale třeba sem chodi taky a řekne sam pan PAVEL V. jak to je, ale upřimně jeho ceny mi zamotaly hlavu sám ted něco stavim a to bych se na to moh rovnou vyk..a koupit si to podstatě za cenu jako když si to člověk stavi sam....