Fórum
2 Sinclair: Ak si mal rozobraté napr. Ewolution handky a príjmače, tak si zistil, že sa tam dajú jednoduchým prepojením pevného skratovacieho mostíka samozrejme, že to treba preletovať človekom čo vie s SMD aspoň trošku pohnúť, teda meniť pásma A, B, C, D, akurát to má malý háčik, že fičíš na frekvenciách dovolených v inej krajine, alebo kontinente a to by mohol byť trošku problém ak by si zase niekomu liezol ty do fazule, nejakým polišom a tak, ja neviem na akých oni fičia, ale mám EW500ku na frekvenciách od 800mhz a nemám problém, akurát keď zabudnem zobrať príjmač k bodypacku s frekveniami 740mhz tak si to tak akurát môžeš hodiť, lebo sa naň nenaladíš a preletúvať to na akcii nie je sranda a povedzme si to až tak to nie je treba. Akurát by si mohli novinári trošku vstúpiť do svedomia a samozrejme aj kameramani s handkami a prísť sa opýtať na akej frekvencii tu všetci fičia ak je tam väčší výskyt rovnakých systémov napr. obľúbených EW G1-2-3. Preto keď tam nasekajú SKM 5000 majú po probléme aj keď je to niekoľkonásobne drahší systém. Práve preto je v TV a HIGH-END prenosoch a akciách k nezaplateniu. Rád by som taký mal aj ja, ale priznám sa, že na to nemám a ani akcie a hlavne speváci na to nie sú v mojom okolí :-) Ale už pokukujem po jednom Neumane 105, aj keď iba káblovom, no ja som strašný magor na majky a tak si ho raz kúpim :-)