Fórum
No ptám se na ty bezdráty hlavně proto, že brzy budu potřebovat doplnit /a částečně nahradit/ stařičké Zecky DAISY, i když proti nim nemohu říci křivého slova. Ale přece jen nevím, jaké vložky byly použity v originálních Zeck DAISY hand mikrofonech DSMIC, jsou už vytahané jako kšandy, takže případná repase je téměř vyloučena. Nechám je na nějaká nenáročnější použití. Pokoušel jsem se zjistit, do čeho např. zpívá Tarja Turunen, vím jen, že je to Beyerdynamic, ale jaký, to ví asi jen ona a její zvukař.
Proto mě zajímaly headsety Leoše a Adely plus handky soutěžících, měly poměrně dobrý zvuk bez práskání a i kompandéry v tom chodí subjekivně velmi obstojně. Ideálně bych uvítal informace od někoho, kdo se motá v zákulisí toho nechutného cirkusu.
Hegemonie Sennheiserů v TV štábech je naprostá a pokud se mi tady sjedou dva či tři TV štáby, mívám z toho opocenou prdel, už nám jednou Wollner vlezl komentářem přímo do konference....proto zkouším něco jiného, přitom kvalitního a s dosahem aspoň takovým, jako mají DAISY.
Tož poraďte, chlapi.