Fórum
Tak mám tu možná nové téma na diskuzi, ale prvně popořadě. Včera jsme si udělali okružní jízdu po diskotékách a klubech.. Vlastně jsme stihli navštívit dva. Nově se otvírající Club Jack v Jemnici, mladé osazenstvo, pár starších a pár nových světýlek, vcelku v pohodě.Se zvukem už to bylo horší. Basy 2x18"(pravděpodobně nějaká kopie MT18X) a 2x15"(podobná konstrukce MT18X) vršky kombinace 12" a něčeho co jsem nepoznal ani náhodou,když to nehrálo(pravděpodobně KO..) nacpané v 110x40 horně na vertikál.. (což jsem nepochopil ani nahodou). Nicméně bassy byly poměrně výrazné a přitom měkké.. Druhý klubík co jsme navštívili byl MEXX v Telči, relativně v modernim designu ala Mecca a podobné. Světla v pohodě 4x PAR64LED (s 3Wled) a 8x DJ SCAN 600.. 1x laser, několik zrcadlovýcho koulí..Se zvukem to bylo ještě zajímavěší.. V celku hlasitý projev, nicméně se ti futuresound chlubí http://www.futuresound.cz/vyroba/sound_telc.htm ale i ktomuhle mám výhrady ale nepřišel jsem na to proč takováhle sestava je tak zvukově nepříjemná, basy oproti vrškům se opravdu ztráceli tak že to jen mlaskalo ale hutnost byla ta tam..(chápu že při naplněném klubu se basy ztratí..) nicméně po asi 2 hodinách co jsem tam strávil jen tam na poslech a za uplného střízliva. Z toho opravdu nepříjemného zvuku se mi dělalo až šouflo. Vystředovaný a řekl bych i hodně zvýrazněné výšky.. Bože ti lidi co to dělají jsou uplně hluší nebo jak? kolem 4kHz to uplně vraždilo.. Opravdu nechápu, byl jsem i v hlučnějším prostředí ale tahle nepříjemné to opravdu nebylo nikde jak tam. Takže otázka proč takováhle sestava? s tím vyrovnaným grafem hraje tak nepříjemně?