Fórum
Tieto marketingove triky pouzivaju firmy hlavne pre slepych a unahlenych ludi, ktori uz nic normalne nekupuju, ale ked je tam AKCIA, tak im nestacia kose, ale cely nakup sa pysi heslom "LIDL JE LACNY" a pritom ked si to doma ludia pozru, tak nastava REAKCIA "Aka-y som ja ... a zrazu sa porusia vsetky bozie prikazania a slovicka na p,b,k su online v eteri :-)) Ja ked vidim taketo odrbavky nielen na potravinach, ale aj v elektronike napr. NAY tak mi stupa adrenalin rychlostou blesku. Potom sa doktori cuduju, ako sa mi zdravo AKCIOVO stravujeme a preco stale priberame a chorieme vsak z tych Akciovych potravin sa ani nic ine neda a ELEKTRONIKA sa ubera tiez takym smerom, ze to co je v akcii vydrzi tak akurat zarucnu dobu a fajront. A tak sa asi budu mat dobre spolocnosti ktore sa zaoberaju recyklaciou odpadu a ked prijmu zakon, ze sa za odstranenie elektroniky bude este aj platit tak to bude svetazit. Proste sa to ruti do takeho stavu, aby sa len nieco vyrabalo a rychlo kazilo a vyhadzovalo a plytvalo... Jednu pozitivnu zmenu to mozno ma a to taku, ze budu mat ludia viacej roboty, alebo? alebo ich nahradia ROBOTY a bude.