Fórum
Martine, ale tos při svých letech a zkušenostech s lidma už mohl dávno tušit, že onen Ondra je jenom další mladý blbeček, který se potřebuje jednak zviditelnit a jednak má utkvělou představu, že všichni okolo jsou naprostí blbci, včetně profesionálů.
Mně například to bylo jasný už hodně dávno-prakticky od momentu, kdy na mě "vytáhl" to, že já oproti němu nemám vysokou školu...
Naprosto anonymní nula, žádnou školu a to dokonce ani slušnou střední mít nemusí, jak to obvykle u těchto týpků bývá.
Mám na lidi poměrně dobrý odhad, málokdy se spletu a když, tak třeba jen v dílčí charakteristice, v podstatě ale ne. Pracoval jsem se spoustou lidí, se spoustou se potkávám a musím při kšeftech komunikovat a co víc - po netu se pohybuju prakticky od momentu, kdy se dalo připojit vytáčeným připojením Telecomu, což je tedy kurva dávno :-)Totéž třeba Hubert, když ještě neexistovala specializovaná fóra, potkávali jsme se všichni na konfě zesilovace.cz, kde bývalo občas taky pěkně veselo, když tam zavítal nějaký takovýto debílek.
Ty jsi Martine v jádru dobračisko, tak jsi mu to sežral a ještě ho pozveš na kšeft :-)