Fórum
2 Petr Vsetín: já bych se taky neošíval, jsou mnohem podstatnější věci než to, co je na daném kšeftě za pult: kromě toho, jak hraje nebo nehraje kapela, je naprosto zásadní akustika prostoru: Mnohem lépe se mi hrálo ve vytlumeném klubíku XB3 na "domorobo" aparát od JKL, než ve skoro prázdném Retro Music Hall (oni tam opičáci ještě kolem těch cihlových sloupů dali sádrokartony, aby se to tuplem odráželo!) a žádnej Line Array d&b (přestože hraje skvěle) to nezachránil. Dneska jsem dělal Cocotte na Strahov Open Air; kromě pekelné zimy mi vadilo nejvíc, co dělal se zvukem vítr: schvíli ostré jak sviňa, chvíli bez výšek, chvíli chorus... podle toho, jak zrovna fouklo... byl tam Jirka Polanskej s Adamsonem a Yamaha M7CL /to je krása oproti LS9, kompletní korekce na panelu a touchscreen - to už není registrační pokladna, ale skoro mixpult.../
Mimochodem, Ondra se samozřejmě z anonymity nevyloupl. Teď už jen čekám, že napíše, že tam byl a že Cocotte Minute měli strašný zvuk, mnohem horší než ostatní kapely...:-D